banner43

Ahlat’ta yılsonu sergisi

BİTLİS'İN AHLAT İLÇESİNDE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ (HEM) MÜDÜRLÜĞÜNDE, YIL BOYUNCA AÇILAN KURSLARA KATILAN KURSİYERLERİN YAPTIĞI ÜRÜNLER SERGİLENDİ.

Ahlat’ta yılsonu sergisi

Bitlis’in Ahlat Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğünde, yıl boyunca açılan kurslara katılan kursiyerlerin yaptığı ürünler sergilendi.

HEM’de düzenlenen açılış programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayarak, Ergezen Ortaokulu mehteran takımının katılımcılara mini konser vermesiyle devam etti. Ardından konuşan HEM Müdürü Namık Kemal Dumanlı, her yıl haziran ayının ilk haftasında Hayat Boyu Öğrenme Haftası olarak yapılan sergi ve etkinliklerdeki maksadın, 75 alan ve 3 bin 750 kurs çeşidini halkla buluşturmak ve tanıştırmak olduğunu söyledi.

Daha sonra Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl ve beraberindekiler, serginin açılışını yaparak, kursiyerler tarafından el emeği göz nuru ile yapılan ürünleri inceledi. Kaymakam Bingöl, serginin çok güzel olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Ahlat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen programa Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, Ahlat Cumhuriyet Savcısı Mehmet Can Fidan, Ahlat T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Murat Yusuf Özbay, Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, bazı kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61