banner43

Ahlat’ta Grup İmera konseri

BİTLİS'İN AHLAT İLÇESİNDE DÜZENLENEN GELENEKSEL 3.ŞÖHRETLER KARMASI FUTBOL TURNUVASI BUGÜN OYNANA FİNAL MAÇI VE GRUP İMERA KONSERİYLE BİRLİKTE SONA ERDİ.

Ahlat’ta Grup İmera konseri

Bitlis’in Ahlat ilçesinde düzenlenen Geleneksel 3. Şöhretler Karması Futbol Turnuvası, Grup İmera konseriyle sona erdi.

Ahlat Gençlik Spor Kulübü tarafından Şöhretler karması adıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve “Sağbetullah Balcı” anısına oynanan 40 yaş üstü futbol turnuvasının final maçı kıyasıya geçti. Final maçının ardından Ahlat Şehir Stadyumu’nda Grup İmera konseri başladı. Konser arasında turnuvada birinci olan takıma Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl, Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban ile Ahlat Gençlik Spor Kulübü Başkanı Kenan Örken tarafından madalya ve kupaları verildi. Burada kısa bir konuşma yapan Kaymakam Bingöl, “Sakin şehir Ahlat dedik, medeniyet şehri Ahlat dedik, kültür ve tarih şehri Ahlat dedik. Maşallah bugün spor ve sanat şehri Ahlat olması için çalışan çabalayan iş atmalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Sporun hiçbir zaman kaybedeni olmaz ancak kazananı olur. Hangi yaşta olursa olsun sporu yapan muhakkak kazanır. Buradan hem geleceğimizin mimarı olan gençlerimize başarılar diliyorum hem de bu turnuvaya katıldıkları için ihtiyar delikanlılarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Ahlat Belediye Başkanı Çoban “1071 kutlamalarına da başlıyoruz. Bu da onun antrenmanı olsun. Ahlat Gençlik Spor Kulübünü ve Başkanı Kenan kardeşimi kutluyorum. Muazzam bir iş başarmışlar.” diye konuştu.

Ahlat Gençlik Spor Kulübü Başkanı Örken “Bu yıl üçüncüsünü düzenlemiş olduğumuz Ahlat Şöhretler Turnuvası kapanış, ödül töreni ve konserimize hoş geldiniz” dedi.

Konuşmaların ardından katkı ve desteklerinden dolayı iş insanlarına plaket takdim edildi.

Ardından Grup İmera konseriyle coşkulu kalabalık doyasıya eğlendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61