banner43

Yozgat Saat kulesini düzenlenen yarışmayla tanıtılacak

YOZGAT SAAT KULESİNİ TANITMAK İÇİN YARIŞMA

Yozgat Saat kulesini düzenlenen yarışmayla tanıtılacak

Yozgat Kültürel Değerleri Koruma Tanıtım ve Sanat Derneği (YODES), "En Güzel Pozu Sen Ver" Yarışması ile Yozgat Saat Kulesi’ni gündemde tutmak amacıyla fotoğraf yarışması düzenledi.

YODES, şehrin sembollerinden biri olan Yozgat Saat Kulesi’ni gündemde tutmak ve derneği tanıtmak amacıyla ‘En Güzel Pozu Sen Ver’ adlı yarışma düzenledi. Yarışma kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda açılan stant, yöre halkının yoğun ilgisiyle karşılandı. Katılımcılar, Yozgat Saat Kulesi temasıyla fotoğraf çekimleri gerçekleştirirken, stantta Yozgat Belediyesi tarafından hazırlanan Turizm Bülteni de dağıtıldı. Yarışmaya çeşitli yöresel kıyafetlerle katılan insanlar, etkinliğe renk kattı.

Dernek Başkanı Meltem Yılmaz, "Yozgat Saat Kulesi’ni gündemde tutmak, derneğimizi tanıtmak amacıyla bu yarışmayı düzenlemeye karar verdik. Yozgat Saat Kulesi’yle fotoğrafı olmayan kalmasın diye çıktığımız etkinlikte, yöresel kıyafetleriyle katılan dostlarımız renk kattı. Etkinliğimize meddah kıyafetleriyle katılan Ertuğrul Kapusuzoğlu Hoca’mıza, desteklerinden dolayı kardeş derneğimiz Bozok Edebiyat Kültür Sanat Derneği’ne, Yozgat Belediyemize ve Yozgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Önder Gürel Beyefendi’ye teşekkür ederiz. Bu şehrin çocukları yalnız değil" dedi.

YODES’nin Instagram sayfasından paylaşılacak olan fotoğrafların en çok beğeni alan katılımcının birinciliği hak edeceği yarışma, Yozgat’ın kültürel mirasına ve turizmine katkı sağlayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61