Zonguldak Limanı'nda Yük Treni Polis Otosuna Çarptı
Zonguldak Limanı'nda yaşanan olayda, liman sahasına girmek için geri manevra yapan yük treni, kavşakta görevli polis otosuna çarptı. Şans eseri yaralananın olmadığı kazada büyük bir facia önlendi.
Olay Anı Kavşakta Meydana Geldi
Edinilen bilgilere göre, Zonguldak Limanı bağlantı hattı üzerindeki kavşakta gerçekleşen olayda, yük treni liman sahasına giriş yapmak için geri manevra yaparken polis otosuna çarptı. Kaza anında bölgede trafik akışını düzenlemekle görevli polis memuru şans eseri yara almadan kurtuldu.
Maddi Hasar Oluştu, Yaralılar Yok
Çarpmanın etkisiyle polis otosunda maddi hasar meydana gelirken, kazada yaralanan olmaması büyük bir şans olarak değerlendirildi. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar ve sürücüler kısa süreli bir panik yaşarken, bölgeye ek emniyet birimleri ve demiryolu yetkilileri sevk edildi.
Olay Yerinde İncelemeler Başladı
Kaza sonrası yapılan detaylı incelemelerin ardından güzergah normale dönerken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Tren kazalarının sık yaşandığı bölgelerde, güvenlik tedbirlerinin gözden geçirilmesi ve benzer olayların önlenmesi için gerekli adımlar atılması bekleniyor.