reklam
reklam

Yatağan'da çıkan orman yangını büyümeden söndürüldü

Muğla'nın Yatağan ilçesinde çıkan orman yangını, hızlı müdahale ile kontrol altına alındı. Yangında 2 hektar alan zarar gördü.

Yatağan'da Çıkan Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Yangın Çıktı, Ekipler Hızlı Müdahale Etti

Yatağan ilçesinde bulunan Çakırlar Mahallesi İncekemer mevkiinde meydana gelen orman yangını, henüz belirlenemeyen bir nedenle başladı. Yangın çıktıktan kısa bir süre sonra çevredeki vatandaşlar dumanları fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri hızla olay yerine intikal etti ve hem karadan hem havadan yangına müdahale etti.

2 Hektarlık Alan Zarar Gördü

Ekiplerin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangın büyümeden kontrol altına alındı. İlk belirlemelere göre, yangın sonucunda yaklaşık 2 hektarlık bir alan zarar gördü. Bölgede devam eden soğutma çalışmalarıyla birlikte yangının tamamen söndürülmesi için ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız