Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
13 Ekim 2025
weather
7°
Burda Haber Videolar Gündem Yangında ölen iki kardeşin cenazesi aynı mezara defnedildi.

Yangında ölen iki kardeşin cenazesi aynı mezara defnedildi.

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde ev yangınında hayatını kaybeden yaşları 84 ile 65 olan iki kardeş, tek tabutta aynı mezara defnedildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Adana Saimbeyli'de Ev Yangınında Hayatını Kaybeden Kardeşler Aynı Mezara Defnedildi

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde meydana gelen acı bir olayda, yaşları 84 ile 65 olan iki kardeşin hayatını kaybettiği ev yangını sonrasında yas tutuldu. Mustafa ve Sıtkı Menteş adlı işitme ve konuşma engelli kardeşler, evlerinde çıkan yangında maalesef hayatını kaybetti.

Kardeşler Tek Bir Tabutta Son Yolculuğuna Uğurlandı

Olayın ardından, Adana Saimbeyli'de toplanan kalabalık bir topluluk, iki kardeşin naaşını son yolculuğuna uğurlamak için bir araya geldi. Mustafa ve Sıtkı Menteş'in naaşları tek bir tabuta konularak aynı mezara defnedildi.

Cenaze Törenine Yoğun Katılım

Naltaş Mahallesi Mezarlığı'nda gerçekleştirilen cenaze törenine, Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal, Türk Kızılayı Kozan Şube Başkanı Oğuz Cengiz, Şehit Aileleri Vakfı Şube Başkanı Vahap Şener, vatandaşlar ve ailenin yakınları katıldı. Katılımcılar, acılı aileye başsağlığı dileyerek desteklerini sundular.

Yangında Yaralanan Engelli Ağabeyin Durumu

Olayda yangından son anda kurtulan engelli ağabey Mikdat Menteş'in ise tedavisinin sürdüğü ve durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Mikdat Menteş'e yapılan tıbbi müdahalelerin devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *