Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
28 Nisan 2025
weather
11°
Burda Haber Videolar Gündem Samsun'daki heyelan faciasında baba ve 2 çocuğu hayatını kaybetti.

Samsun'daki heyelan faciasında baba ve 2 çocuğu hayatını kaybetti.

Samsun'da meydana gelen heyelan faciasında Baba ve 2 çocuğun hayatını kaybettiği acı olayın detayları ortaya çıktı.Anne yaralı olarak kurtarıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Heyelan Faciası Samsun'da Baba ve 2 Çocuğun Hayatına Mal Oldu

Samsun'da meydana gelen heyelan faciasında bir baba ve 2 çocuğun hayatını kaybettiği acı olayın detayları gün yüzüne çıktı. Facianın yaşandığı yer olan Canik ilçesi Toptepe Mahallesi'nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda, dağdan kopan toprak ve kaya parçaları oto yıkama kısmına düşerek bir aracın altında kaldı.

Ailenin Acı Sonu

Olay sonrasında bölgeye sevk edilen arama-kurtarma ve sağlık ekipleri, enkaz altında kalanları kurtarmak için çalışmalarına hızla başladı. Anne Çiğdem Kaya yaralı olarak enkazdan çıkarılarak hastaneye sevk edilirken, baba Adem Kaya (36) ile çocukları Açelya (5) ve Alya Kaya (7) maalesef hayatını kaybetti. Cansız bedenler, Adli Tıp Kurumu'na gönderilmek üzere olay yerinden çıkarıldı.

Olay Anı Kameralara Yansıdı

Heyelan faciasının yaşandığı anlara ait görüntüler ortaya çıktığında, büyük bir toprak yığınının ve kaya parçalarının ailenin aracının üstüne çöktüğü görüldü. Facianın şiddeti ve anlık oluşu, olayın vahametini bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, benzeri facialara karşı gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *