reklam
reklam

Polis, tırın yatağı altında 21 kilo kaçak gümüş takı ele geçirdi.

Kapıkule sınır kapısında bulunan tır kabininde,yatak altına gizlenmiş 21 kilo 27 gram gümüş takı ele geçirildi.Haskovo Bölge Savcılığı soruşturma başlattı.

Gümüş Takı Kaçakçılığı Operasyonu Edirne’de Gerçekleşti

Edirne’de bulunan Kapıkule sınır kapısından çıkış yaparak Bulgaristan’ın Kaptan Andreevo sınır kapısına giriş yapan tır kabininin yatak altına gizlenen 21 kilo 27 gram gümüş takı ele geçirildi.

Sırbistan Plakalı Tırda Kaçak Gümüş Takı Bulundu

Sırbistan plakalı Sırbistan uyruklu sürücü, Türkiye’den Bulgaristan üzerinden Sırbistan’a taşınan mallara ilişkin düzenli belgeleri gümrük yetkililerine sundu. Araç, detaylı bir gümrük kontrolü için seçildi ve bu sırada sürücü kabininde, yatağın altındaki özel olarak saklanmış bir yerde 78 paket beyaz metal takı bulundu.

21 Kilo 27 Gram Gümüş Takıya El Konuldu

Uzmanın yaptığı incelemede, yüzük, madalyon, bilezik, kolye, zincir ve küpelerden oluşan toplam ağırlığı 21 kilo 27 gram gümüş takıya el konulurken, Haskovo Bölge Savcılığının denetimi altında soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız