Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
16 Şubat 2025
weather
9°
Burda Haber Videolar Gündem Mersin’de torun vahşeti: Dedesi ile babaannesini öldürdü.

Mersin’de torun vahşeti: Dedesi ile babaannesini öldürdü.

Mersin'de cezaevinden yeni çıkan 19 yaşındaki torun, dede ve babaannesini bıçaklayarak öldürdü. Zanlı, polis tarafından gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Mut'ta Yeni Çıkan Hükümlü Dedesini ve Babaannesini Öldürdü

Mersin'in Mut ilçesinde cezaevinden yeni çıkan 19 yaşındaki bir genç, aynı ismi taşıyan dedesi ve babaannesini bıçaklayarak öldürdü. Şüpheli torun, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayın Detayları

Olay, Mut ilçesine bağlı Kültür Mahallesi Yokuşlu Sokak'ta meydana geldi. Dede Hüseyin (74) ile babaanne Gülüzar A. (67) çiftinin evinde kalan torunları Hüseyin A. (19) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Hüseyin A., bıçakla dede ve babaannesinin boğazını keserek cinayeti işledi. Komşuların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Olayın ardından kaçan şüpheli kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde yaşlı çiftin hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazelerin otopsi için morga götürüldü.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili soruşturma sürerken şüphelinin uyuşturucu bağımlısı olduğu ve 3 gün önce cezaevinden tahliye olduğu iddia edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *