Görüntüler Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Kocaeli’nde bir akaryakıt istasyonunda alkollü olduğu iddia edilen G.Ö., ödemeyi yaptıktan sonra tartışmaya başladığı çalışan M.E.S.’yi darbedip benzinlik dışına kadar kovaladı. Olay, Çayırova ilçesinde gece saatlerinde bir benzinlikte meydana geldi.
Alkollü Müşteri Çalışana Saldırdı
Aracıyla istasyona gelen G.Ö., yakıt aldıktan sonra pompa görevlisi M.E.S.’nin kendisine uzattığı fişle birlikte "Kasadan ödeyebilirsiniz" yönlendirmesi üzerine çalışanı yanına alarak kasaya doğru yürüdü. Ödeme işlemi yapıldıktan hemen sonra alkollü müşteri bu kez M.E.S.’ye dönerek "Oldu mu? Ödedim mi?" diyerek tartışma çıkardı.
Çalışan İstasyon Dışına Kovalandı
Bir anda öfkesine kapılan şahıs, personeli darbetmeye başladı. Diğer personelin araya girmesine rağmen saldırgan, çalışanı istasyon dışına kadar kovalamayı sürdürdü. Korkuya kapılan M.E.S. yola doğru kaçarak uzaklaştı.
Olayın ardından güvenlik kamerası kayıtlarının incelendiği ve saldırganın yakalanması için çalışmaların başlatıldığı bildirildi. Yetkililer, benzer olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.