Kastamonu Hanönü’nde Trafik Kazası: Boyabat Belediyesi Eski Başkanı Yaralandı
Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, otomobil ile pikap çarpıştı ve kazada Boyabat Belediyesi eski başkanı Hüseyin Coşar yaralandı. Kazanın, Kastamonu-Sinop karayolu Gökçeağaç köyü mevkiinde gerçekleştiği öğrenildi. Otomobilin sürücüsü M.E. ve pikapın sürücüsü M.Ü. arasındaki çarpışma sonucunda yaralanan Hüseyin Coşar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Taşköprü Devlet Hastanesine sevk edildi.
Olay Yerinde İnceleme Başlatıldı
Kaza sonrasında, yetkililer kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattılar. Hanönü ilçesi Kastamonu-Sinop karayolunda meydana gelen ve Boyabat Belediyesi eski başkanı Hüseyin Coşar’ın yaralandığı trafik kazasının sebepleri üzerinde araştırmalar devam ediyor. Kazanın neden meydana geldiği ve sorumluları hakkında yapılacak olan detaylı soruşturma ile ilgili açıklamaların yakın zamanda yapılması bekleniyor.
Hüseyin Coşar'ın Durumu
Kazada yaralanan Boyabat Belediyesi eski başkanı Hüseyin Coşar’ın sağlık durumuyla ilgili henüz net bir bilgi verilmedi. Taşköprü Devlet Hastanesine kaldırılan Coşar’ın tedavi süreci devam etmekte olup, yaşadığı yaraların ciddiyeti ve gereken müdahaleler hakkında detaylı bilgilerin ilerleyen saatlerde açıklanması beklenmektedir.