Olayın Detayları
Bilecik Atatürk Ormanı’nda alkol alan iki arkadaş arasında çıkan kavgada bir kişi tüfekle vurularak hayatını kaybetti. Olay, Ertuğrulgazi Mahallesi’nde bulunan Atatürk Ormanı’nda meydana geldi.
Kavga ve Vuruşma
İddialara göre, ormana giren 5-6 kişilik bir arkadaş grubu alkol almaya başladı. İlerleyen zamanda henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle arkadaş grubunda bulunan H.B. ile Cengiz Uçar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Ardından H.B. kavga esnasında yaralanarak arabasından aldığı tüfek ile Cengiz Uçar’a ateş etti.
H.B. ve Cengiz Uçar
Cengiz Uçar olay yerinde hayatını kaybetti. Kavgada yaralanan H.B. ise Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Emniyet ekipleri olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı.
Emniyet Müdürlüğü İnceleme Başlattı
Olay yerine gelen savcının incelemesinden sonra Cengiz Uçar’ın cansız bedeni Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılacak. Olayla alakalı emniyet ekipleri inceleme başlattı.