Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
29 Haziran 2025
weather
20°
Burda Haber Videolar Gündem Hatay'da işçilerin kaldığı prefabrik yatakhane alevlere teslim oldu.

Hatay'da işçilerin kaldığı prefabrik yatakhane alevlere teslim oldu.

Hatay'da işçilerin kaldığı prefabrik yatakhanede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yatakhane kullanılamaz hale geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Yangın Hatay’da Prefabrik Yatahane İsçilerine Korku Dolu Anlar Yaşattı

Hatay’da işçilerin kaldığı prefabrik yatakhanede çıkan yangın büyük bir korku ve paniğe neden oldu. Alevler, Antakya ilçesi kent merkezi köprübaşı mevkiinde bulunan yatahane binasını sararken, çevredekiler durumu hemen yetkililere bildirdi.

İtfaiye Ekiplerinin Müdahalesiyle Kontrol Altına Alındı

Yangın haberinin ardından olay yerine sevk edilen polis, ambulans ve itfaiye ekipleri, alevlere hemen müdahale etti. Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, kısa sürede yangına müdahale ederek söndürmeyi başardı. Yangın, işçilerin barındığı prefabrik yatahane binasını kullanılamaz hale getirdi.

Olayda Can Kaybı Yaşanmadı

Yangın sırasında işçilerin yatakhanede olmaması büyük bir şans olarak değerlendirilirken, olayda can kaybı yaşanmaması sevindirici bir gelişme olarak kaydedildi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı ve soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *