Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
27 Ağustos 2025
weather
21°
Burda Haber Videolar Gündem Eski koca dehşet saçtı defalarca bıçakladığı kadın hayatını kaybetti.

Eski koca dehşet saçtı defalarca bıçakladığı kadın hayatını kaybetti.

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde eski eşi tarafından bıçaklanan kadın, hastanede hayatını kaybetti. Şüpheli koca, polis tarafından kısa sürede yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Kadın Eski Eşi Tarafından Bıçaklanarak Hayatını Kaybetti

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde meydana gelen trajik olayda, bir kadın eski eşi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen kadın yaşamını yitirdi. Şüpheli koca ise kısa süre içinde polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olayın Detayları

Olay, gece saatlerinde İncirli Caddesi'nde gerçekleşti. 27 yaşındaki Sevgi Yandık ile 31 yaşındaki eski eşi Doğan Ş. arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga esnasında Doğan Ş., eşini vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Ağır yaralanan kadın, acilen Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü fakat tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Genç kadının yakınları hastane önünde büyük bir üzüntü yaşadı. Polis ekipleri ise şüpheli Doğan Ş.'yi kısa sürede yakalamayı başardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *