reklam
reklam

Dolmuş sürücüsü yaralı halde 600 metre sürdü ama kurtarılamadı.

Adana'da silahlı saldırıya uğrayan dolmuş sürücüsü, vücuduna isabet eden kurşunlara rağmen 600 metre araç kullanmayı başardı ancak hayatını kaybetti.

Adana'da Silahlı Saldırıya Uğrayan Dolmuş Şoförü Hayatını Kaybetti

Adana'da meydana gelen üzücü olayda, dolmuş sürücüsü Orhan Gündüz, evine gitmek için yola çıktıktan sonra kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Vücuduna isabet eden kurşunlara rağmen Gündüz, 600 metre kadar aracını sürmeyi başardı.

Olayın Detayları

Gündüz, sırtından ve bacaklarından yaralanmasına rağmen direksiyon başında kalabilmek için büyük bir çaba sarf etti. Ancak kan kaybı ve şokun etkisiyle bilincini kaybedince dolmuş elektrik direğine çarptı. Olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri, Gündüz'ü hemen hastaneye kaldırdılar.

Olayın Sonu

Ne yazık ki, tüm doktor çabalarına rağmen Orhan Gündüz hayatını kaybetti. Cesedi Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılarak otopsi için beklemeye alındı. Polis, saldırıyı gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için geniş çapta bir soruşturma başlattı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız