reklam
reklam

Denizli'de yalnız yaşadığı evinde arkadaşı tarafından ölü bulundu.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde yalnız yaşayan bir kişi,evinde arkadaşı tarafından ölü bulundu.Bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Denizli'de Yalnız Yaşayan Şahıs Evde Ölü Bulundu

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde yalnız yaşayan bir şahıs, arkadaşı tarafından evinde hayatını kaybetmiş olarak bulundu.

Olayın Detayları

Olay, Merkezefendi ilçesine bağlı Hacıkaplanlar Mahallesi’nde meydana geldi. 32 yaşındaki Sait Yalın adlı şahsın yakınları, bir süredir kendisinden haber alamayınca durumdan şüphelenerek evine gitmeye karar verdi. Evine giden arkadaşı, kapıyı açtığında Yalın’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Endişelenen arkadaşı hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Yalın’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Otopsi İşlemleri Başladı

Yapılan ilk incelemelerin ardından Sait Yalın’ın cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı morguna kaldırılarak otopsi işlemleri için teslim edildi. Yetkililer, Yalın’ın ölüm nedenini belirlemek amacıyla detaylı bir otopsi gerçekleştirileceğini belirttiler. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız