reklam
reklam

Çeşme ve Ödemiş’teki orman yangınları devam ediyor.

İzmir'de Çeşme ve Ödemiş ilçelerinde devam eden yangınlar havadan ve karadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Çeşme ve Ödemiş Yangınlarında Son Durum

İzmir’in Çeşme ve Ödemiş ilçelerinde devam eden yangınlar, hava ve karadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Çeşme İlçesindeki Yangın

Çeşme ilçesine bağlı Ildır Mahallesi'nde dün öğleden sonra başlayan yangın, şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla yayıldı. Ekipler, yangını söndürmek için 6 uçak, 18 helikopter ve kara araçlarını seferber etti. Kontrol altına alınamayan yangın nedeniyle Germiyan, Karaköy ve Nohutlu köyleri boşaltıldı. Sabahın erken saatlerinde havadan ve karadan müdahaleler sürüyor.

Ödemiş’teki Durum

Ödemiş ilçesine bağlı Tosunlar Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde çıkan yangın, gece boyunca geniş bir alana yayıldı. Yangına karadan müdahale edilirken Tosunlar, Suçıktı ve Köseler mahalleleri boşaltıldı. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte havadan ve karadan yangına müdahale devam ediyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız