reklam
reklam

Bursa’da uyuşturucu tacirlerine yönelik 70 adrese baskın

Bursa İnegöl'de yapılan dev operasyonda uyuşturucu tacirlerine yönelik 70 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi.

İnegöl'de Uyuşturucu Tacirlerine Yönelik Dev Operasyon Gerçekleştirildi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik büyük çapta bir operasyon düzenlendi. Sabahın erken saatlerinde 500 Jandarma ekibi, çok sayıda adrese eş zamanlı baskın gerçekleştirdi.

70 Adrese Eş Zamanlı Baskın Düzenlendi

Bursa İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen operasyon kapsamında, İnegöl ve çevresinde uyuşturucu ticareti yaptığı düşünülen şahıslara yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi. Toplamda 70 adrese eş zamanlı baskın yapıldı.

Detaylı Aramalar Sonucunda Uyuşturucu Ele Geçirildi

Operasyon sırasında, jandarma ekipleri adreslerde detaylı aramalar yaparak evleri ve eklentileri didik didik inceledi. Bu aramalar sonucunda büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi ve operasyon kapsamında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin İşlemleri Devam Ediyor

Gözaltına alınan şüpheliler jandarma birimlerindeki işlemlerine devam ederken, operasyonla ilgili detaylı soruşturma sürdürülüyor. Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında benzer operasyonlara devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız