Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
03 Temmuz 2025
weather
15°
Burda Haber Videolar Gündem Boşanmasından sorumlu tuttuğu kadını yaraladı ardından intihar etti.

Boşanmasından sorumlu tuttuğu kadını yaraladı ardından intihar etti.

Adana'da bir adam, boşanmasından sorumlu tuttuğu kadını silahla yaraladı ve intihar etti. Olayda yaralanan kadının sağlık durumu iyi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Adana'da bir adam, eşinden boşanmasını sorumlu tuttuğu kadını silahla yaraladıktan sonra kendini öldürdü.

Boşanma Sonrası Şiddet Olayı

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Sakarya Mahallesi'nde meydana gelen olayda 42 yaşındaki Serdar Yılmaz, D.Y. ile boşandıktan sonra ayrılığı kabullenemeyerek D.Y'in ilk eşinin annesi H.D.'yi suçladı.

Silahlı Hesaplaşma

Serdar Yılmaz, H.D.'nin evine giderek ayrılıklarını sorumlu tuttuğu için hesap sormak istedi. Yaşanan tartışma sırasında Yılmaz, tabanca ile H.D'yi göğsünden vurdu. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

OLAY Sonrası Durum

Sağlık ekipleri yaralı kadını hastaneye kaldırırken, Serdar Yılmaz'ın kendi hayatına son verdiği belirlendi. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *