Olay Yerinde Çınar Ağacı Dalı Düştü
Isparta’nın Yalvaç ilçesinde gerçekleşen bir olayda, tarihi çınar ağacının dalı, çay içip sohbet eden kalabalığın üzerine düştü. Bu eski ağaç, yaklaşık 825 yıllık bir geçmişe sahip ve ilçenin önemli simgelerinden biri olarak biliniyor. Dalın neden koparak kalabalığın üzerine düştüğü henüz netlik kazanmamış olsa da, bir kişi hafif şekilde yaralandı.
Olayın Detayları
Olay, akşam saatlerinde Yalvaç ilçesi Çınaraltı Meydanı’nda meydana geldi. Çınar ağacının dalının aniden kopup düşmesiyle çay içen ve sohbet eden kalabalık büyük bir panik yaşadı. Kalabalık arasında bulunan ve ismi şu an için öğrenilemeyen bir kişi, alnına düşen dal parçasıyla hafif şekilde yaralandı. Yaralı, hemen olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Yalvaç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olayın Sonuçları ve İnceleme
Belediye ekipleri, çınar ağacının üzerine düşen büyük dalı parçalayarak bölgeden temizledi. Yaşanan bu olayın ardından, yetkililer olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattılar. Çınar ağacının dalının neden koparak insanların üzerine düştüğü ve benzer olayların yaşanmaması için alınabilecek önlemler konusunda çalışmalar devam ediyor.