Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
26 Ağustos 2025
weather
18°
Burda Haber Videolar Gündem Ankara'da evde uyuyan çocuğu lağım faresi ısırdı.

Ankara'da evde uyuyan çocuğu lağım faresi ısırdı.

Ankara'nın Sincan ilçesinde uyurken lağım faresi tarafından ısırılan çocuğa kuduz aşısı yapıldı. Farenin evin banyosuna kaçtıktan sonra kaybolduğu belirtildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Çocuğa Lağım Faresi Tarafından Isırıldı

Ankara'nın Sincan ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bir çocuk, evinde uyurken lağım faresi tarafından ısırıldı. Olayın ardından çocuğa kuduz aşısı yapıldı ve antibiyotik tedavisine başlandı.

Anne Hasret Ermiş'in Açıklamaları

Lağım faresinin çocuğunda ciddi ısırıklar bıraktığını belirten anne Hasret Ermiş, olayı şu şekilde anlattı: "Pazar günü sabah ezanına 10-15 dakika kala oğlumun ağlama sesiyle uyandık. Odasına gittiğimizde yüzünden kanlar akıyordu. Durduramadığımız bir kan vardı. Eşim oğlumu sakinleştirmek için yanına gittikten sonra, ben de çarşaflarını değiştirmek için tekrar odaya gittiğimde lağım faresini gördüm."

İlaçlama Beklentileri

İlaçlama talebinde bulunan Ermiş, belediye ekipleriyle görüştüğünü ancak henüz herhangi bir ilaçlamanın yapılmadığını belirtti. Ermiş, "Bu durumu biz çocuğumuzla yaşadık, başkalarının da aynı şeyi yaşamaması için gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *