Ankara'da Esra Muratoğlu'nun Katilleri İddialarını Savundu
Ankara’da boğularak öldürülen Esra Muratoğlu’nun katil zanlıları Ç.Y. ve O.K., Muratoğlu’nun kendilerine saldırdığını ve yaşanan olay sonucu Esra Muratoğlu’nun öldüğünü iddia etti.
Şüpheliler Adliyeye Sevk Edildi
Ankara’nın Mamak ilçesinde Esra Muratoğlu isimli bir kadının boğularak öldürülmesi cinayetinde, şüphelilerinden anne ve genç kadının sevgilisi olduğu ileri sürülen kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan Ç.Y. ve O.K. ise polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Şüphelilerin İfade İddiaları
Ç.Y. ve O.K.’nin emniyette verdikleri ifade ortaya çıktı. Şüpheliler verdikleri ifadelerinde, Esra Muratoğlu’nun uyuşturucu kullandığını, olay sabahı da krize girdiğini ve bıçakla üstlerine yürüdüğünü iddia etti. Şüpheliler, olayın kendilerini korumak isterken yaşandığını öne sürdü.