Akçakoca’da Denize Giriş Yasağı Kalktı
Akçakoca'da son günlerde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle denize girişler yasaklanmıştı. Ancak Akçakoca Kaymakamlığı tarafından alınan kararla birlikte bu yasak kaldırıldı. Kırmızı bayrakların indirildiği sahillere tekrar giriş serbest hale geldi.
Sahiller Boş Kaldı
Yasağın kalkmasına rağmen, Akçakoca sahilleri boş kaldı. Tatil dönemine girilmesiyle birlikte hareketlilik bekleyen esnaflar hayal kırıklığı yaşarken, bazı vatandaşlar ise boş sahillerde vakit geçirdi. Mehmet Ali Türedi, ailesiyle denizde serinlemek için geldiklerini belirterek, "Bu güzel havayı değerlendirmek istedik. Deniz çok temiz ve güzeldi ancak çevredeki kirlilikten rahatsızız. Belediyeden temizlik ekiplerinin daha sıkı çalışmasını bekliyoruz" dedi.
Hafta Sonunda Yoğunluk Artacak
Hafta içi olmasından dolayı sahillerin boş olduğunu belirten vatandaşlar, hafta sonunda ise daha kalabalık olacağını düşündüklerini ifade ettiler. Denize girmek isteyenlerin hafta sonunu beklemesi bekleniyor.