Adana’nın Kozan ilçesinde bir oto galeri uzun namlulu silahla saldırıya uğradı. Olay, gece saatlerinde meydana geldi. İş yeri sahibi ve arkadaşlarının içeride bulunduğu sırada saldırganlar geldi ve ateş etti. Saldırı sonucunda iş yerinde ve park halindeki araçlarda maddi hasar oluştu. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Oto Galeriye Saldırı
Olay, Kozan ilçesine bağlı Karacaoğlan Mahallesi Develi Bulvarı'nda meydana geldi. İki şüpheli, otomobille gelerek galeriyi hedef aldı. Uzun namlulu silahla açılan ateş sonucunda iş yerine çok sayıda mermi isabet etti. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, çevrede korku ve endişe yarattı.
Polis Soruşturma Başlattı
Kozan Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de saldırı yerinde detaylı incelemelerde bulundu. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüphelilerin kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışmalarına hız verdi.