Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
02 Mayıs 2025
weather
8°
Burda Haber Videolar Gündem 88 yaşındaki milli hakem bisiklet kazasında hayatını kaybetti.

88 yaşındaki milli hakem bisiklet kazasında hayatını kaybetti.

88 yaşındaki bisikletçi Saim Tatlıcılar, Manavgat'ta araç çarpması sonucu hayatını kaybetti. Cenazesi Bursa'ya gönderildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Milli Hakem ve Sporcu Saim Tatlıcılar, Bisiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenlenen bisiklet kampında, Bursa bölgesinden milli hakem ve sporcu 88 yaşındaki Saim Tatlıcılar, grup sürüşü sırasında kullandığı bisiklete bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza anları güvenlik kamerasına yansıdı. Tatlıcılar, kaza öncesi kampta bisikletçilere yaptığı konuşmada, ikinci buluşmayı iple çektiğini söylemişti.

Tatlıcılar’ın Son Konuşma Görüntüleri Ortaya Çıktı

Öte yandan Tatlıcılar’ın Manavgat’ta düzenlenen Şampiyon Bisikletçiler Yaz Kampı’nda yaptığı son konuşmanın görüntüleri ortaya çıktı. Geçirdiği trafik kazasından kısa süre önce, kampa katılan diğer bisikletçilere hitaben yaptığı konuşmada, "Bu topluluk ve arkadaşlar ile bir arada olmanın benim için çok önemli bir yeri var. Buradan ayrıldıktan sonra ekim-kasım ayında yapılacak olan ikinci buluşmayı adeta iple çekiyorum. Şu spor havasını hiçbir şeye değişemiyorum. Önümüzdeki toplantıda inşallah eksiksiz gelemeyen arkadaşların da dahil olması ile tekrar beraber olmak ümidiyle, görüşürüz" dediği görüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *