reklam
reklam

14 yaşındaki çocuk kaza yaptı; 3 aylık bebek öldü.

Mersin Tarsus'ta 14 yaşındaki çocuğun kullandığı araç, bebek arabasına çarptı. Kaza sonucu 3 aylık bebek hayatını kaybederken kardeşi yaralandı.

Küçük Yaşta Sürücü Faciası

Mersin’in Tarsus ilçesinde Barbaros Mahallesi'nde meydana gelen acı olayda, 14 yaşındaki bir çocuğun kontrolündeki araç, bebek arabasına çarptı. Bu feci kaza sonucunda 3 aylık bir bebek hayatını kaybederken, kardeşi ise yaralandı.

Olay Anı

Edinilen bilgilere göre, adı açıklanmayan 14 yaşındaki çocuğun kullandığı araç, bir annenin yönettiği bebek arabasına çarptı. Kazanın ardından, ihbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

Acı Kayıp

Kaza sonucunda hastaneye kaldırılan 3 aylık bebek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bebeğin 1.5 yaşındaki ağabeyi ise yaralı olarak tedavi altına alındı.

Gözaltına Alındı

Olayın sorumlusu olan 14 yaşındaki sürücü, Çocuk Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yetkililer, soruşturmanın devam ettiğini belirtiyorlar.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız