Otoyola Düşen Helikopterde Üç Kişi Ağır Yaralandı
ABD'nin California eyaletinin başkenti Sacramento'da meydana gelen helikopter kazasında, otoyola düşen helikopterde bulunan pilot, hemşire ve sağlık görevlisi ağır yaralandı. Kazanın ardından bölgeye hızla müdahale edildi.
Olay Anı ve Kurtarma Çalışmaları
Sacramento İtfaiye Departmanı'nın verdiği bilgiye göre, REACH Hava Tıbbi Hizmetleri'ne ait helikopter yerel saatle 19.00 sularında otoyola çakıldı. Kaptan Justin Sylvia, helikopterin altında sıkışan bir kişinin kurtarıldığını ve diğer yaralıların hastaneye sevk edildiğini belirtti. Bölgedeki sivillerin de yardımıyla yaralıların kurtarılması için çalışmalar hızla devam etti.
REACH Hava Tıbbi Hizmetleri Açıklama Yaptı
REACH tarafından yapılan açıklamada, kaza sonrası yaşanan detayların incelendiği ve ekipteki herkesin hastaneye götürüldüğü ifade edildi. Toplumun gösterdiği ilgi ve destekten duyulan minnettarlık vurgulanırken, gelişmelerin paylaşılacağı belirtildi.
Otoyol Trafiğe Kapatıldı
California Otoyol Devriyesi Sözcüsü Michael Harper, olayın ardından doğu yönündeki şeritlerin geçici olarak kapatıldığını ve yolun uzun bir süre kapalı kalacağını duyurdu. Kazaya ilişkin detaylı inceleme başlatıldı.