banner43

Başkan Sandıkçı: “Vatandaşlarımızın talep ve önerilerine büyük önem veriyoruz”

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELEN CANİK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SANDIKÇI, HALKIN TALEP VE ÖNERİLERİNE ÖNEM VERDİKLERİNİ SÖYLEDİ.

Başkan Sandıkçı: “Vatandaşlarımızın talep ve önerilerine büyük önem veriyoruz”

Vatandaşlarla bir araya gelen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, halkın talep ve önerilerine büyük önem verdiklerini söyledi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçedeki vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinlemeyi sürdürüyor. Canik’te çözüm odaklı örnek çalışmalar gerçekleştirmeyi ilke edinen Başkan İbrahim Sandıkçı, Belediye Evleri Mahallesi’nde bulunan Mevlana Camisi’nde cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelerek onların talep ve önerilerini dinledi. Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Başkan Sandıkçı, Canik Belediyesi Gönül Sofrası İkram Aracı ile vatandaşlara ikramlarda bulundu.

Cuma namazının ardından vatandaşlara ikramlarda bulunan Başkan İbrahim Sandıkçı, onlarla yakından ilgilendi. Vatandaşların talep ve önerilerini tek tek dinleyen Başkan Sandıkçı, “İlçemize örnek eser ve hizmetleri kazandırırken, muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla istişarelerde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın talep ve önerilerine büyük önem veriyoruz. Kendilerini ziyaret ediyor, her fırsatta bir araya gelerek talep ve önerilerini dinliyoruz. Talepler doğrultusunda çalışmalarımızı hızla tamamlıyoruz. Hemşehrilerimizle el ele ilçemizi daha da güzelleştirmek için çalışıyoruz. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61