banner43

Bozyazı’da LGS’de başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi

MERSİN’İN BOZYAZI İLÇESİNDE LİSELERE GEÇİŞ SINAVI (LGS) SONUCUNDA İLÇEDE İLK ÜÇE GİREN ÖĞRENCİLER, KAYMAKAMI TUNCAY TOPSAKALOĞLU TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Bozyazı’da LGS’de başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi

Mersin’in Bozyazı ilçesinde Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonucunda ilçede ilk üçe giren öğrenciler, Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu tarafından ödüllendirildi.

LGS sonucu ilçede ilk üçe giren Bozyazı Ortaokulu öğrencilerinden Azra Yandı, Fatma Gül Bilici ve Nur Banu Taş’ı makamında kabul eden Kaymakam Topsakaloğlu, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi. LGS çerçevesinde yapılan merkezi sınavda öğrencilerin gösterdikleri başarının hayat boyu sürmesini temenni eden Topsakaloğlu, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda yetişmesi ve eğitim alması için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz. Öğrencilerimizin bu başarılarının lisede, üniversitede ve hayat boyu sürmesini temenni ediyorum. Öğrencilerimizin başarılarında emeği geçen idareci ve öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyor, kendilerini tebrik ediyorum" dedi.

Öğrenciler ise kendilerini ödüllendiren Kaymakam Topsakaloğlu’na teşekkürlerini iletti.

Öğrencilerin isimlerinin yer aldı pankartlar caddelere asıldı

Öte yandan sınavda başarılı olan öğrencilerin isimlerinin yer aldığı pankart ve afişler okul duvarına, cadde ve billboardlara asıldı.

Geçmiş dönemlerde de pek çok öğrencisini fen lisesi gibi önemli okullara yollayarak gururlandıran Bozyazı Ortaokulu bu sene de Bozyazı’da LGS sonucu en başarılı okul oldu. 109 öğrenciden 49’u sınavla öğrenci alan liseleri kazandı. Bozyazı Ortaokulu Müdürü Mehmet Sak, planlı ve disiplinli çalışmanın sonucunda başarıyı elde ettiklerini, bunda emeği olan tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik ettiğini söyledi. Sak, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da çok çalışacağız. Öğretmenlerimizin gayreti, velilerimizin desteği ve öğrencilerimizin çalışkanlıkları ile başarılarımıza yenilerini ekleyeceğimize inancım tam. Her yıl çıtamızı yükseltmek için gayret ve çaba sarf edeceğiz. Öğrencilerimizden 31 kişi fen lisesi, 16 kişi sınavla öğrenci alan anadolu lisesi ve 2 kişi ise sınavla öğrenci alan mesleki ve teknik anadolu lisesinde öğrenim hayatlarına devam edeceklerdir. Bizleri gururlandıran geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize tüm yaşamlarında başarılar dilerim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61