banner43

Akdeniz’de cami, okul ve parklara özel bakım

MERSİN'İN MERKEZ AKDENİZ İLÇESİ GENELİNDEKİ CAMİLERDE YIKAMA VE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR. OKULLARIN DA ÇEŞİTLİ İHTİYAÇLARINI KARŞILAYAN EKİPLER, YEŞİL ALANLARA YÖNELİK BUDAMA VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI DA ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR.

Akdeniz’de cami, okul ve parklara özel bakım

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesi genelindeki camilerde yıkama ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Okulların da çeşitli ihtiyaçlarını karşılayan ekipler, yeşil alanlara yönelik budama ve temizlik çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı mobil cami temizliği ekibi, bu iş için hazırlanmış özel araç ve gereçler yardımıyla, Huzurkent Gazi Mahallesi Evrenli Cami’nin tüm halılarını ve içini yıkayıp, ibadethaneni her tarafından yoğun dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca yine Huzurkent ve Bahşiş mahallelerinde bulunan camilerin bahçesinde de çim biçme ve temizlik çalışması yaptı. Talep gelen okulların bank, kamelya, kapı ve korkuluklarını da tamir eden ekipler, eğitim yuvalarının çevre koruma duvarlarını da güçlendirip ardından boyuyor.

Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı’nda bulunan havuzun temizliğini yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Köselerli, Kazanlı Abdülkadir Perşembe Anadolu Meslek Lisesi, Bahşiş Mahallesi Mevlana Parkı ile Tahir Sarı Parkı, Aşağı Burhan Taziye evi, Hrant Dink Parkı, Yukarı Burhan Mahallesi Cumhuriyet Parkı, Karacailyas Şakir Gülmen Parkı ve düğün salonu etrafında çim biçme ve temizlik çalışmasını tamamladı.

Öte yandan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yenileme çalışması yapılacak olan Huzurkent Köselerli Mahallesi Fatih Parkı’nda da eskiyen bordür ve kilit taşlarını iş makineleri yardımıyla söktü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61