banner43

Vali, depremzedelerin derdini dinledi

VALİ BİROL EKİCİ, BERABERİNDE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ EMRAH YÜKSEL BABUŞÇU VE İL AFET VE ACİL DURUM MÜDÜRÜ SALİH ERDEN İLE BİRLİKTE, KIRKLARELİ'NDE KYK YURTLARINDA MİSAFİR EDİLEN DEPREMZEDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELEREK, İSTEKLERİNİ DİNLEDİ.

Vali, depremzedelerin derdini dinledi

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı KYK yurtlarında misafir edilen depremzede vatandaşları ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi.

Vali Birol Ekici, beraberinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü Salih Erden ile birlikte, Kırklareli’nde KYK yurtlarında misafir edilen depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. Depremzede vatandaşlarla tek tek görüşen Vali Ekici, isteklerini dinledi.

Asrın felaketi diye tabir edilen büyük felaketin ilk anından itibaren depremzede ailelerin yaralarını birlik ve beraberlik içerisinde en kısa sürede sarmak için devlet ve milletin ile el ele verdiğini vurgulayan Vali Ekici, "Bölge halkımızın maddi manevi yaralarının sarılması için devletimizin milletimiz ile gönül seferberliği içerisinde birlik ve beraberlik ruhuyla ara vermeden her türlü yardım ve desteğe devam edeceğiz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61