banner43

Özel ihtiyaç sahibi bireylerin deniz keyfi

KIRKLARELİ BAKIM REHABİLİTASYON VE AİLE DANIŞMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ'NDE YATILI BAKIM HİZMETİ ALAN ÖZEL İHTİYAÇ SAHİBİ BİREYLER, İĞNEADA BELDESİNDE BİR OTELİN HAVUZUNA VE PLAJINDA DENİZE GİRİP, KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİLER.

Özel ihtiyaç sahibi bireylerin deniz keyfi

Kırklareli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü’nde yatılı bakım hizmeti alan özel ihtiyaç sahibi bireyler, İğneada beldesinde bir otelin havuzuna ve plajında denize girip, keyifli bir gün geçirdiler.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Kırklareli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğümüzde yatılı bakım hizmeti alan özel ihtiyaç sahibi bireyler için İğneada beldesine gezi düzenlendi.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk Uysal, "Müdürlüğümüze bağlı olarak faaliyet gösteren Kırklareli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü’nün özel ihtiyaç sahibi bireylere yönelik etkinlikler çerçevesinde bu hafta İğneada gezisi gerçekleştirilmiştir. Kuruluş meslek elemanları ve bakım personelleri refakatinde gerçekleştirilen etkinlikte kuruluşumuzda yatılı bakım hizmeti alan özel ihtiyaç sahibi (zihinsel engelli) bireylerimiz İğneada Resort Otel’in plajında denize girerek, güneşlenip ardından havuza giderek eğlenceli bir gün geçirdiler" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61