banner43

Huzurevi sakinlerinen köy gezisi

HUZUREVİ MÜDÜRÜ YALÇIN SAĞLAM REFAKATİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ZİYARETTE, CELALİYE KÖYÜ MUHTARI MUSTAFA BALCI'NIN ZİYARET EDEN HUZUREVİ SAKİNLERİ, KÖY KAHVESİNDE KÖYLÜLERLE ÇAY İÇİP, YAŞLI NACİ KASAP'IN AKRABA VE DOSTLARIYLA HASRET GİDERDİ.

Huzurevi sakinlerinen köy gezisi

Kırklareli Huzurevi Müdürlüğü’nden hizmet alan yaşlılar, "Memlekete Ziyaret" programı çerçevesinde Lüleburgaz ilçesine bağlı Celaliye köyündeki çiçek bahçesinde keyifli zaman geçerdiler.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Kırklareli Huzurevi Müdürlüğü’nün "Memlekete Ziyaret" etkinlikleri çerçevesin bu hafta yaşlı Naci Kasap’ın memleketi Lüleburgaz ilçesine bağlı Celaliye köyü ziyaret edildi. Huzurevi Müdürü Yalçın Sağlam refakatinde gerçekleştirilen ziyarette, Celaliye Köyü Muhtarı Mustafa Balcı’nın ziyaret eden huzurevi sakinleri, köy kahvesinde köylülerle çay içip, yaşlı Naci Kasap’ın akraba ve dostlarıyla hasret giderdi.

Daha sonra arkadaşı Ali Demiröz, Kırklareli Huzurevi sakinlerini bahçesinde ağırlayarak, karpuz ikramında bulundu. Yaşlı Naci Kasap ve diğer huzurevi sakinleri, güzel bir gün geçirmenin keyfini yaşadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61