banner43

Edirne ve Kırklareli huzurevleri sakinleri yemekte buluştu

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ FARUK UYSAL, KIRKLARELİ HUZUREVİ MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN HİZMET ALAN YAŞLILARLA BOCCE MÜSABAKASI SEBEBİYLE GELEN EDİRNE HUZUREVİ MÜDÜRLÜĞÜ TAKIMIYLA ÖĞLEN YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ.

Edirne ve Kırklareli huzurevleri sakinleri yemekte buluştu

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk Uysal, Kırklareli Huzurevi Müdürlüğü’nden hizmet alan yaşlılarla bocce müsabakası sebebiyle gelen Edirne Huzurevi Müdürlüğü takımıyla öğlen yemeğinde bir araya geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk Uysal, huzurevleri sakinlerinin ellerini öperek, onlarla bire bir ilgilendi.

Bocce müsabakası için Kırklareli Huzurevi’ne gelen Edirne Huzurevi Müdürlüğü sakinleri, öğle yemeğinde bir araya geldiler. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk Uysal, Edirne ve Kırklareli huzurevlerinden hizmet alan yaşlıların tek tek hatırlarını sorup, ellerini öperek, onlarla birlikte öğle yemeği yedi.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk Uysal, "Kırklareli Huzurevi Müdürlüğü’nden hizmet almakta olan değerli büyüklerimiz ve bocce müsabakası sebebiyle ilimize gelen Edirne Huzurevi Müdürlüğü’nden hizmet almakta olan değerli büyüklerimiz ile öğlen yemeğinde bir araya geldik. Yemeğin ardından bocce maçı yaptılar. Bu maçlar devam ediyor. Devam eden müsabakalar sonunda bölge birincisi olan takımımız, Antalya’da huzurevleri arasında düzenlenecek Türkiye finaline katılacak" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61