banner43

Kilis’te otobüs şoförleri bilgilendirilirdi

KİLİS’TE TRAFİK EKİPLERİ, KURBAN BAYRAMI TATİLİNE AZ BİR SÜRE KALA ONLARCA YOLCU TAŞIYAN OTOBÜS ŞOFÖRLERİNE VE FİRMA SAHİPLERİNE BİLGİLENDİRME YAPTI.

Kilis’te otobüs şoförleri bilgilendirilirdi

Kilis’te trafik ekipleri, Kurban Bayramı tatiline az bir süre kala onlarca yolcu taşıyan otobüs şoförlerine ve firma sahiplerine bilgilendirme yaptı.

Okulların kapanmasıyla ile birlikte tatilcilerin yolculuğu da başladı. Yıllık iznini kullanan vatandaşlar memleketlerine ve tatil bölgelerine gitmeye başladı. Otobüs firmaları ise artan talebi karşılamak için yoğun çaba harcıyor. Bu çerçevede, trafiğe çıkacak otobüs şoförleri ve firma sahipleri ile bir araya gelen Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubede görev yapan Trafik Ekipleri Kurban Bayramında şoförlere ve firma sahiplerine trafikte dikkat etmeleri konuları hatırlatmak amacıyla bilgilendirmede bulundu. Yapılan bilgilendirmede şoför ve firma sahiplerine, toplu ulaşımın merkezinde yer alan şehir ve ilçeler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüs ve minibüslerin yol ve trafik güvenliğinin sağlanması, firma yetkililerin araçlardaki her türlü eksiklerin giderilmesi ve araç sürücülerinin mesleki yeterlilikleri ile kurallara uymaları konusundaki hassasiyetleri takip edilerek trafik ve sürüş güvenliğinin sağlanması amacıyla bilgilendirme yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61