banner43

Başkan Başdeğirmen, Cuma Kapalı Pazaryeri esnafıyla buluştu

ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN, GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARININ SÜRDÜĞÜ YEDİŞEHİTLER KAPALI CUMA PAZAR ALANINDAKİ ESNAFLA BULUŞTU.BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN, ESNAFIN BAŞTA DOĞALGAZ TALEBİ OLMAK ÜZERE İSTEKLERİNİN YERİNE GETİRİLMESİ İÇİN GEREKLİ TALİMATLARI VERDİ. ESNAF, 20 YILDAN BU YANA EL ATILMAYAN KAPALI CUMA PAZARYERİNİN GÜÇLENDİRİLEREK YENİLENMESİNDEN DOLAYI BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’E TEŞEKKÜR ETTİ.

Başkan Başdeğirmen, Cuma Kapalı Pazaryeri esnafıyla buluştu

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, güçlendirme çalışmalarının sürdüğü Yedişehitler Kapalı Cuma Pazar alanındaki esnafla buluştu. Başkan Başdeğirmen, esnafın başta doğalgaz talebi olmak üzere isteklerinin yerine getirilmesi için gerekli talimatları verdi. Esnaf, 20 yıldan bu yana el atılmayan Kapalı Cuma Pazaryerinin güçlendirilerek yenilenmesinden dolayı Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şehirde hizmet veren esnafla buluşarak, esnafın talep ve önerilerini dinliyerek, yapılması gerekenlerle ilgili istişarelerde bulundu. Başkan Başdeğirmen son olarak geçen yıl kış mevsiminde yoğun kar yağışından dolayı az hasar gören ve güçlendirme çalışmalarına başlanan Yedişehitler Cuma Kapalı Pazar alanındaki esnafla buluştu. Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Başdeğirmen, yapılması gerekenlerle ilgili daire müdürlerine gerekli talimatları verdi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kapalı pazaryerindeki esnafın doğalgaz talebi olduğunu belirterek, “Buranın zeminini kaldıracağız. Bu sırada doğalgaz hatları döşenebilir. Torosgaz İl Müdürümüz Mehmet Beyi de davet ettim kendisi de geldi. Pazaryerinin hava alması için tepede açıklıklar olması gerektiği belirtildi. Tepede güzel bacalar yapalım. İçeriye yağmurun girmesini önleyecek şekilde tavanda yer açacağız. Bu şekilde hava sirkülasyonunu sağlayacağız” ifadelerinde bulundu.

Şehirde 136 cami bulunduğunu kaydeden Başkan Başdeğirmen yaklaşık 100’ünün tuvaletlerinin yenilendiğini, çevre düzenlemelerinin yapıldığını anlattı. Başdeğirmen, “Şehrimize her türlü hizmeti vermeye devam ediyoruz” dedi.

Yedişehitler Cuma Kapalı Pazaryerinin geçen yıl kış mevsiminde yağan yoğun kar yağışında az hasar aldığını ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “O kar yağışında Davraz Kapalı Pazaryeri çöktü. Burada da aynı tehlikeyi sezdiğimiz için burayı güçlendirme programına aldık. Gördüğüm kadarıyla güzel bir şekilde güçlendirmesi yapılıyor ve bitmek üzere. Alanın aydınlatması yapılacak. Daha sonra zemin çalışmaları gerçekleştirilecek” şeklinde konuştu.

Esnaf da tek tek söz alarak talep ve önerilerini bildirirken, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yapılması gerekenlerle ilgili talimat verdi. Esnaf buluşmalarından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür eden esnaf, “Şehir merkezinde güzel düzenlemeler yaptınız. Camilerde çalışmalar yapıyorsunuz ve çok güzel oluyor. Allah razı olsun. 20 yıldır el sürülmeyen kapalı pazaryerimizin güçlendirme çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. 20 yıllık soruna el attınız” görüşlerinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61