banner43

Depremzede vatandaşın yazdığı teşekkür notu duygulandırdı

KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREMLER SONRASINDA ESKİŞEHİR’DEKİ ÖĞRENCİ YURDUNA YERLEŞEN VE ARTIK MEMLEKETLERİNE GERİ DÖNMEYE BAŞLAYAN VATANDAŞLARDAN BİRİNİN YAZDIĞI TEŞEKKÜR İÇERİKLİ NOT DUYGULANDIRDI.

Depremzede vatandaşın yazdığı teşekkür notu duygulandırdı

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında Eskişehir’deki öğrenci yurduna yerleşen ve artık memleketlerine geri dönmeye başlayan vatandaşlardan birinin yazdığı teşekkür notu duygulandırdı.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde 11 il ciddi yıkıma uğrarken çok sayıda vatandaş, yakınını ve evini kaybetti. Tarifsiz acı sonrası başta devletin birçok kurumu olmak üzere, vatandaşlar yardım için bölgeye gitti. Depremzedeler ülke genelindeki öğrenci yurtlarına yerleştirildi. O yurtlardan biri de Eskişehir’deki KYK Doğan Aslan Bey yurdu oldu. Benzer olayları yaşayan depremzedeler yaklaşık 7 ayın sonunda memleketlerine dönmeye başladı. O depremzedelerden birinin ufak kâğıt parçasına kurşun kalemle yazdığı not ise duygulandırdı. Kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür eden depremzede, şu ifadeleri kaleme aldı;

“6 aydır buradayız yattık, yedik, içtik, gezdik. Allah devletimizden razı olsun inşallah, başımızdan eksik olamasın, amin. Emeği geçenlerden bin defa razı olsun inşallah.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61