Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
09 Ocak 2026
weather
5°
Burda Haber Videolar Gündem Tuzla'da Şiddetli Fırtına ve Yağış: Deniz Taştı Yollar Göle Döndü

Tuzla'da Şiddetli Fırtına ve Yağış: Deniz Taştı Yollar Göle Döndü

İstanbul ve Marmara Denizi'nde etkili olan kuvvetli fırtına, Tuzla'da hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgar ve sağanak yağış nedeniyle yollar göle döndü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Fırtına Tuzla'da Hayatı Olumsuz Etkiledi

İstanbul ve Marmara Denizi çevresinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli fırtına, Tuzla ilçesinde hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgar ve sağanak yağışın etkisiyle deniz yola taşarken, bazı yollar göle dönüştü ve sahil yolundaki banklar devrildi.

İstanbul Genelinde Etkili Olan Kuvvetli Yağış ve Fırtına

Sabah saatlerinden itibaren tüm İstanbul'u etkisi altına alan kuvvetli yağış ve fırtına, özellikle Tuzla ilçesinde büyük zararlara neden oldu. Şiddetli rüzgarın eşliğinde yağan yağmur, sahil kesiminde su birikintilerine yol açtı ve araçların ilerlemesini zorlaştırdı. Ayrıca yükselen dalgalar nedeniyle deniz suyu sahil şeridine taşarken, sahil yolundaki banklar rüzgarın ve dalgaların etkisiyle devrildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *