Tır Yön Tabelasına Çarptıktan Sonra Akaryakıt İstasyonuna Girdi
Sakarya’nın Geyve ilçesi D-650 kara yolunda kontrolden çıkan tır, yön tabelasına çarptıktan sonra akaryakıt istasyonuna girdi.
Olayın Detayları
Kara yolunun Karaçam Mahallesi mevkiinde meydana gelen olayda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkan tır, yön tabelasına çarptıktan sonra akaryakıt istasyonuna girdi. Kazada yaralanan olmazken, tırda ve istasyonda maddi hasar meydana geldi.
İnceleme Başlatıldı
Olayla ilgili olarak ilgili birimler tarafından inceleme başlatıldı. Kontrolden çıkan tırın neden olduğu maddi hasarın boyutu belirlenmeye çalışılırken, sürücünün yaşadığı kaza anındaki durumu da araştırılıyor. Yetkililer, benzer olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.