Maden Ocağında Göçük Sonucu İşçi Toprak Altında Kaldı
Sivas'ta bulunan bir maden ocağında meydana gelen göçük sonucu bir işçi toprak altında kaldı. Devam eden toprak kayması nedeniyle ara verilen kurtarma çalışmaları, yeni güne girilmesiyle birlikte tekrar başlayacak.
Olayın Detayları
Dün Divriği ilçesi Çaltı köyü mevkiinde bulunan bir demir madeninde gerçekleşen olayda, Fimar adlı şirkete ait madende göçük meydana geldi. Göçük sonrası toprak altında kalan 66 yaşındaki S.Y.'nin kurtarılması için sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri seferber oldu. Ancak devam eden toprak kayması sebebiyle kurtarma çalışmalarına ara verildi.
Kurtarma Çalışmaları Devam Edecek
AFAD ekipleri, günün ilk ışıklarıyla birlikte yeniden maden ocağına intikal ederek kurtarma çalışmalarına devam edecekler. Toprak altında kalan işçinin en kısa sürede sağ salim yüzeye çıkarılması için ekiplerin tüm gücüyle çalışmalarına devam edilecek.