reklam
reklam

Kargı’da yaşlı kadın evine giren gaspçılar tarafından öldürüldü.

Çorum'un Kargı ilçesinde bıçaklanarak öldürülen kadının evi gasp edildi ve ardından ateşe verilmeye çalışıldı.Yakalanma çalışmaları devam ediyor.

Kargı’da yaşlı kadın evine giren gaspçılar tarafından öldürüldü.

Olayın Detayları

Çorum’un Kargı ilçesinde evine giren gaspçılar tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti. Kadının ziynet eşyalarını alan şahıslar evi ateşe vermeye çalıştı.

Olayın Geçtiği Yer ve Şüpheliler

Olay, Kargı ilçesi Akkise köyünde meydana geldi. Hatice Kış, (76) teravih namazına giden eşi tarafından evde vücudu yanmış halde bulundu. Eşinin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerce yapılan incelemelerde hayatını kaybeden Kış’ın vücudunda 8 bıçak darbesi olduğu tespit edildi. Kış’ın cenazesi, otopsi işlemleri için morga kaldırıldı. Yapılan incelemelerde Hatice Kış’ın kolundaki 3 altın ile evdeki bir miktar altının gasp edildiği, kadının bıçaklandıktan sonra evle birlikte ateşe verilmeye çalışıldığı tespit edildi.

Olayın Soruşturması Devam Ediyor

Ekipler olayı gerçekleştiren gaspçıların yakalanması için çalışma başlattı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız