reklam
reklam

Hayvanlar üzerinden haksız kazanç elde eden Buket Özgünlü Tututklandı.

Ankara'da sokak hayvanları için yardım toplayan derneğin haksız kazanç skandalında Dernek başkanı Buket Özgünlü ile 2 kişi tutuklandı.

Hayvanlar üzerinden haksız kazanç elde eden Buket Özgünlü Tututklandı.

Yaşama Tutunan Patiler Derneği Skandalı Ortaya Çıktı

Ankara'da faaliyet gösteren 'Yaşama Tutunan Patiler Derneği', sokak hayvanları için topladığı bağış paralarını haksız bir şekilde kullanmakla suçlanıyor. Dernek başkanı Buket Özgünlü dahil 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

18 Kişi Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu, 'Yaşama Tutunan Patiler Derneği' yöneticileri ve diğer ilgili kişiler hakkında 20 milyon lirayı aşan haksız kazanç iddialarıyla soruşturma başlattı.

8 Kişi Gözaltına Alındı

Gözaltına alınan 8 şüpheliden 3'ü tutuklanırken, diğerleri adli kontrol tedbirleriyle serbest bırakıldı. Dernek başkanı Buket Özgünlü, kardeşi Demet K. ve 'Papağan Evi' isimli dükkan sahibi Ertan I. tutuklananlar arasında yer aldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız