banner43

Günün özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Günün özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Muş’ta Eren Abluka-8 Şehit İnfaz Koruma Memuru Cengiz Yiğit Operasyonu başlatıldı

İçişleri Bakanlığınca Muş’ta 588 Personelin katılımıyla Eren Abluka-8 Şehit İnfaz Koruma Memuru Cengiz Yiğit Operasyonu başlatıldı.

....

1 Mayıs’ı kana bulayacaklardı: 12 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda el yapımı patlayıcı ele geçirildi

Mersin polisi, PKK/KCK silahlı terör örgütünün gençlik yapılanması ile TKP/K terör örgütüne yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 12 adreste arama yaptı. Bazı şüpheliler gözaltına alınırken, şahısların 1 Mayıs’ta eylem yapacağı belirlendi. Ayrıca bir evde yapılan aramalarda el yapımı patlayıcı ele geçirildi.

......

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Umre ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mekke’de Umre ziyareti gerçekleştirdi.

....

Tuzla’daki fabrikada patlama anı kamerada

Tuzla’da bir sanayi sitesinde bulunan vernik fabrikasında büyük çaplı patlama meydana geldi. Patlama anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

....

Cenazeyi bırakıp kavga ettiler

Küçükçekmece’de, cenaze yakınları arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Yakınları cenazeyi bırakıp kavgaya tutuştuğu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

....

Cep telefonu bir anda alev aldı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde tamir edilecek olan cep telefonunun bataryası adeta bomba gibi patladı. Alev topuna dönen cep telefonunun patlama anı anbean kameralara yansıdı.

....

Bir kadının sokağa astığı halısı, arabalı iki hırsız tarafından böyle çalındı

Esenyurt’ta halısını yıkadıktan sonra kuruması için sokağa bırakan Eylem Tali, uyandığında büyük bir şok yaşadı. Güvenlik kameralarını izlediğinde iki şahsın, araçla gelerek halısını çaldığını gören vatandaş, polis ekiplerine şikayette bulundu.

.....

Ataşehir’de 200 metre yüksekte vinç üzerinde iftar

Geçtiğimiz yıllarda Yavuz Sultan Selim Köprüsünün kulesine tırmanan iki çılgın arkadaş, bu kez Ataşehir’de tırmandıkları vincin üzerinde 200 metre yükseklikte iftar yaptı. Adrenalin tutkunu gençler, iftar yaptığı o anları saniye saniye kaydetti. Korku dolu anlar havadan görüntülendi.

....

Esenyurt’ta dairesini satılığa çıkarttı, çok kişi görmek isteyince ev turunu ücretli yaptı

Esenyurt’ta evini satmak için bir siteye ilan veren Burak Demir, onlarca vatandaşa ev gezdirip sonuç alamayınca sıra dışı bir yöntem geliştirdi. Evine bakmak için gelenlerden hafta içi 100 TL, hafta sonu ise 150 ücret alan Demir, “Bence herkes evi göstermekten para almalı” diyerek, onlarca vatandaşın yoğun ilgi göstermesine rağmen evini bir türlü satamadığını söyledi.

....

İrpin’in araç mezarlığı görüntülendi

Ukrayna’nın İrpin kentinde Rus saldırılarında kullanılamaz hale gelen araçlar boş arazide toplanırken, açık alan araç mezarlığına döndü.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61