banner43

Günün Özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Bağcılar’da yangında can pazarı

Bağcılar’da 6 katlı binanın çatısında çıkan yangında can pazarı yaşandı. Çatıda mahsur kalan ve paniğe kapılan bir vatandaş, aşağı atladı. O anlar kameralara yansıdı.

....

HSK’dan tam kapanma kararı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından "tam kapanma sürecine" geçileceğinin açıklanması üzerine bugün olağanüstü toplanan Hakimler ve Savcılar Genel Kurulu, mağduriyet yaşanmaması için yargısal işlemlerle ilgili yapılması gerekenleri görüştü.

....

Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında ele geçirilen mühimmatların sayısı artıyor

Türk Silahlı Kuvetlleri’nin, Irak’ın kuzeyindeki Metina ve Avaşin-Basyan bölgelerinde başlattığı Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında terör örgütü PKK’ya ait çok sayıda silah ve mühimmat ile tuzaklanmış el yapımı patlayıcı (EYP) ele geçirildi.

....

Bağcılar’da fabrikada meydana gelen büyük patlama kamerada

Bağcılar’da geçtiğimiz günlerde bir tekstil fabrikasında meydana gelen ve çevrede büyük hasara neden olan patlamanın güvenlik kameraları ortaya çıktı. Ortalığı savaş alanına çeviren patlamanın şiddeti güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

.....

Üzerinde çocukların bulunduğu kamelyanın çökme anı kamerada

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde çocukların üzerine çıktığı kamelyanın çökme anı parkın güvenlik kamerasına yansıdı.

....

Taksim’de turistler ile satıcılar arasında tekmeli yumruklu kavga

Taksim Meydanı’nda turistler ile satıcılar arasında eksik para kavgası çıktı. Kavgada kadın ve erkekler birbirine girdi. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

.....

Uçuşlar izin belgesi ile yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıkladığı 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında tam kapanma kararının ardından, iç hat uçuşları olan vatandaşlara seyahat izin belgesi zorunluluğu getirildi.

-İHA-

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61