Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
03 Temmuz 2025
weather
15°
Burda Haber Gündem Fahrettin Altun: "İsrail bir an evvel durdurulmalıdır"

Fahrettin Altun: "İsrail bir an evvel durdurulmalıdır"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, dünya siyasetine yön veren devletlerin İsrail'i destekleyerek barışı baltaladığını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Fahrettin Altun: "İsrail'in Durdurulması Gerekiyor"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ankara'da düzenlenen Türkiye-Çin Medya Forumu'nda yaptığı konuşmada, İsrail'in dünya barışını tehdit ettiğini belirterek, uluslararası toplumun bu duruma müdahale etmesi gerektiğini vurguladı.

Belirsizlik Çağında Küresel Sorumluluklar

Altun, dünyada süregelen çatışmalara dikkat çekerek, her an yeni bir krizin patlak verebileceği belirsizlik ortamında uluslararası toplumun sorumluluklarını hatırlattı. Türkiye'nin, çeşitli krizlerde barışçıl çözümler için çaba sarf ettiğini ifade etti.

Medya Gücü ve Sorumlulukları

Medyanın bilgi akışını hızlandırdığı ancak bilgi güvenliğini azalttığına dikkat çeken Fahrettin Altun, medyanın sadece bilgi aktarmakla kalmayıp, toplumları şekillendiren bir güç olduğunu belirtti. Medya profesyonellerine büyük sorumluluklar düştüğünü vurgulayan Altun, doğru bilginin yayılması için uluslararası iş birliklerinin önemine değindi.

Türkiye-Çin Medya Forumu ve İş Birlikleri

Altun, dezenformasyonla mücadele stratejileri geliştirdiklerini ve uluslararası projeler yürüttüklerini dile getirdi. Türkiye-Çin Medya Forumu'nun medya sistemlerinin benzerlikleri ve farklılıklarının ele alınacağı bir platform olduğunu belirterek, doğru bilginin güçlendirilmesi için iş birliklerinin önemine vurgu yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *