Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
26 Ağustos 2025
weather
18°
Burda Haber Gündem Emet Çayına düşen kızını kurtarmak isterken kendisi boğuldu.

Emet Çayına düşen kızını kurtarmak isterken kendisi boğuldu.

Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde baba, kızını Emet Çayı'ndan kurtarmaya çalışırken boğuldu. Kızı sağ salim çıkarılırken, baba akıntıya kapılarak öldü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, bir baba kızını kurtarmak isterken boğularak hayatını kaybetti. Olay, Büyükorhan ilçesine bağlı Düğüncüler Köyü'nde meydana geldi. 45 yaşındaki Hüseyin Husten, ailesiyle birlikte Emet Çayı kenarında geziyordu. Birden 5 yaşındaki kızının çaya düştüğünü fark eden baba, hemen suya atladı. Kızını kurtarıp kenara çıkarmayı başaran Husten maalesef akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.

Baba Kızını Kurtarmaya Çalıştı

Hüseyin Husten'in kızının çaya düştüğünü görmesi üzerine aniden harekete geçtiği belirtildi. Kızını kurtarmak için suya atlayan baba, başarılı bir şekilde kızını kıyıya çıkardı. Ancak kendisi akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Vatandaşlar hemen durumu fark edip kıza müdahale etti ancak baba Husten'e ulaşılamadı.

Olay Yerine Dalış Ekibi Sevk Edildi

Olayın ardından bölgeye sağlık ekipleri, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Mudanya Deniz Limanı Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği dalış ekibi de baba Husten'in cansız bedenine ulaşmak için çalışma başlattı. Husten'in cansız bedeni, kıyıdan 10 metre açıkta 2 metre derinlikte bulundu.

Aile Gözyaşları İçinde

Acı haberi alan Hüseyin Husten'in yakınları büyük bir üzüntü yaşadı. Kızını kurtarmak isterken hayatını kaybeden baba, sevdiklerini derin bir acıya boğdu. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, köyde büyük bir hüzün hakim oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *