Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
13 Mayıs 2025
weather
10°
Burda Haber Gündem Emekli işçi bulduğu bir tomar parayı jandarmaya teslim etti.

Emekli işçi bulduğu bir tomar parayı jandarmaya teslim etti.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde emekli işçi Hüsnü Özyurt, Emet'te Hıdrellez Şenliklerinde bulduğu yüklü miktardaki parayı jandarmaya teslim etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Emekli İşçi Yolda Bulduğu Parayı Jandarmaya Teslim Etti

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde emekli işçi Hüsnü Özyurt, Emet’te düzenlenen Hıdrellez Şenliklerinde yolda bulduğu yüklü miktardaki parayı jandarma ekiplerine teslim etti.

Hüsnü Özyurt, Duyarlı Davranışıyla Takdir Topladı

Emet ilçesi Yeniceköy Tahtalı Göleti Mesire Alanı’nda düzenlenen Hıdrellez Şenliklerine giden 67 yaşındaki Hüsnü Özyurt, mesire alanında gezindiği esnada Emet Belediye standının yakınındaki yolda yüklü miktarda bir tomar para buldu. Özyurt, bulduğu parayı saymadan hemen yakınında bulunan jandarma ekiplerine tutanakla teslim etti. Duyarlı davranışı nedeniyle Hüsnü Özyurt’a teşekkür eden jandarma ekipleri, paranın sahibini bulmak için çalışma başlattı.

Hüsnü Özyurt'un Şaşkınlığı

Yolda lastikle sarılı vaziyette bir tomar para bulduğunda çok şaşırdığını söyleyen Hüsnü Özyurt, "Parayı bulduğum esnada önümden giden bir kadına para düşürüp, düşürmediğini sordum. O da düşürmediğini söyleyince paraları saymadan hemen yakınımda bulunan jandarma ekiplerine tutanak karşılığı teslim ettim. Benim olmayan para haram paradır" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *