Kayserili Lise Öğrencileri Şanlıurfa'da Zehirlendi
Kayseri’dan gezi için gittikleri Şanlıurfa’da yedikleri yemek sonrası zehirlenme belirtisi gösteren 14 lise öğrencisi, Gaziantep’in Nizip ilçesinde tedavi altına alındı.
Öğrenciler Nizip Devlet Hastanesi'nde Tedavi Altına Alındı
Kayseri’den Şanlıurfa’ya düzenlenen kültürel geziye katılan lise öğrencileri, dönüş yolculuğu sırasında Gaziantep’in Nizip ilçesi yakınlarında rahatsızlandı. Araçtaki 14 öğrencinin de aynı anda rahatsızlanması ve bulantı-kusma gibi sorunlar yaşaması sonrası güzergah hastaneye çevrildi. Nizip devlet hastanesi acil servisine getirilen öğrencilerde yedikleri yemek nedeniyle zehirlenme belirtileri tespit edildi.
Öğrencilerin Durumu İyi
Hastaneye getirilen 14 öğrenci tedavi altına alınırken genel durumlarının iyi olduğu belirtildi. Öğrencilerin durumu Kayseri’deki ailelerine de bildirilirken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı ve öğrencilerin yedikleri yemekten numune alındığı öğrenildi.