Denizli'de Park Halindeki Minibüse Silahlı Saldırı
Denizli'de park halindeki bir minibüse kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Olayın ardından kaçan şüpheliler için geniş çaplı bir arama operasyonu başlatıldı.
Olay Yerinde İnceleme Başlatıldı
Olay, Pamukkale ilçesi Asmalıevler Mahallesi Yavuz Selim Caddesi'nde meydana geldi. Henüz plakası tespit edilemeyen bir araç, gece saatlerinde park halindeki 20 ARC 048 plakalı minibüse 3 el pompalı tüfek ile ateş açtı. Silah sesini duyan çevre sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Polis ekipleri ihbar üzerine olay yerine sevk edildi.
Olayda Maddi Hasar Meydana Geldi
Olayda şans eseri can kaybı veya yaralanan olmazken, minibüste maddi hasar oluştu. Polis ekipleri olay yerinde 3 adet boş kovan buldu ve kurşunlardan 2'sinin minibüse isabet ettiğini belirledi. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için polis geniş çaplı bir arama operasyonu başlattı.