Cumhurbaşkanı Erdoğan Umman Sultanı ile Görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam saatlerinde Umman'a gerçekleştirdiği resmi ziyaret kapsamında Umman Sultanı Heysem bin Tarık bin Teymur El Said ile bir araya geldi. Görüşme, basına kapalı olarak Al Alam Sarayı'nda gerçekleşti.
Heyetlerarası Görüşme ve İmza Töreni
Erdoğan, Umman temasları çerçevesinde Heysem bin Tarık bin Teymur El Said ile başkanlık ettiği heyetler arası görüşmenin ardından önemli anlaşmaların imzalandığı bir törene katıldı. İmza töreni, iki ülke arasındaki işbirliğini güçlendirmeyi amaçlıyor.
Resmi Yemek ve Dönüş
Umman Sultanı Heysem bin Tarık bin Teymur El Said, Cumhurbaşkanı Erdoğan onuruna resmi bir yemek verdi. Bu özel yemek sonrasında Erdoğan, temaslarını tamamlayarak Türkiye'ye dönüş için hazırlıklara başladı. Ziyaretin, Türkiye ile Umman arasındaki ilişkileri ilerletme amacı taşıdığı belirtiliyor.